Gasterij Nieuw Westert is dé perfecte locatie voor het vieren van uw speciale gelegenheid. Sinds mei 2015 is onze multifunctionele zaal in gebruik genomen en ondertussen zijn er al veel verschillende feesten en partijen gevierd! De gezelschappen varieren van 25 tot 100 personen en van lunch tot bruiloft met of zonder huwelijksvoltrekking in de boomgaard. Wij bieden verschillende arrangementen aan om ervoor te zorgen dat ieder gezelschap een zo uniek mogelijk dag bij ons beleeft. 

De arrangementen wisselen per jaargetijde om zoveel mogelijk met verse en seizoensgebonden producten te werken. Samen met onze keukenbrigade streven wij ernaar om passende en originele gerechten op te nemen in onze arrangementen. 

Heeft u zelf een idee passend bij uw gelegenheid? Dan helpen wij u daarin graag verder. Wij hopen samen met u een dag te organiseren om nooit te vergeten! 

Wanneer u meer informatie wenst over de diverse mogelijkheden voor het vieren van uw speciale gelegenheid, vul dan het contactformulier in.

Wilt u liever een feest geven in Castricum aan Zee of Egmond aan Zee? Kijk dan ook eens bij onze zusterbedrijven Strandpaviljoen Zeezicht en Strandpaviljoen de Schelp.