Dinermenu

STARTERS
BORRELBROOD (V)
Italiaans flatbread | uit de oven | pesto | kaas
7,5
NIEUW WESTERT STARTER
aioli | kruidenboter | Serranoham | olijven | breekbrood
12,5
VOORGERECHTEN
*SPECIAL* COQUILLE
bloemkool mousseline
17,5
*SPECIAL* KALFSRAGOUT
pastei
15,5
*SPECIAL* PADDENSTOELENSOEP (V)
pijnboompit
8,5
TOMATEN-UIENSOEP (VEGAN)
brood | tijm
7,5
POMPOENSOEP (VEGAN)
pompoenpitten | brood | olie
8,5
STEAK TARTAAR
aan tafel bereid | truffelmayonaise | zuur
16
GEROOKTE ZALM
Oosterse hangop | rode ui
15,5
BURRATA (V)
Italiaans flatbread | courgette baba ganoush | tuinbonen
14,5
RUNDERCARPACCIO
truffelmayonaise | tuinbonen | rucola | oude kaas
15,5
HOOFDGERECHTEN
*SPECIAL* SKREIFILET
hollaindaise van kreeft
24,5
*SPECIAL* RUNDERSTOOF
Sancti Adelbert | krieltjes
25,5
*SPECIAL* STROZZAPRETI (V)
tomaten truffel pesto
22,5
OSSENHAASSPIES
knoflook-rozemarijnjus | seizoensgroente
29,5
ZALMFILET
noedels | Oosterse limoensaus
25,5
BLOEMKOOLSTEAK (VEGAN)
butterbean crème | hazelnoot | chimichurri
22,5
PARELHOEN
truffeljus | seizoensgroente
23,5
RUNDER SUKADESTEAK
gorgonzolasaus | seizoensgroente
26,5
ON THE SIDE
SIDE SALAD
salade voor bij uw hoofdgerecht
4,5
ZOETE AARDAPPELFRITES
met truffelmayonaise
6,5