Hap&Tap Tour 
De Hap&Tap Tour is een initiatief in samenwerking met Restaurant en Beach Bar Zeezicht in Castricum en Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee en is de gehele maand april nog af te leggen met eigen vervoer. 

Maak er een mooie wandelroute van of pak de fiets en geniet van het prachtige duingebied dat Egmond en Castricum te bieden heeft. 

Maak er een nóg mooiere tour van door hem in de eerste week van maart te doen! Dan gaat namelijk de helft van de opbrengst van uw gekochte kaart naar De Sponsorloper, aka Jeroen, die een jaar lang geld ophaalt voor het Stichtig Maxima Centrum! 

Aan de hand van een stempelkaart die u voor 35 euro aankoopt bij de locatie vanwaar u uw tour start kunt u op drie verschillende locaties tijdens uw tour genieten van koffie, lunch en een borrel.

Voor de Hap&Tap Tour hoeft u niet te reserveren!

Deelnemende locaties
De Hap&Tap Tour is een initiatief van Restaurant en Beach Bar Zeezicht in Castricum, Nieuw Westert in Egmond-Binnen en Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee.

Aankoop stempelkaart
De stempelkaart kan bij elke vestiging aangekocht worden en is enkel geldig op de dag van aankoop.

Gebruik stempelkaart
De stempelkaart kan in elke gewenste volgorde gebruikt worden, verdeeld over de drie locaties, maar moet voor 17:00 ingewisseld zijn. Na 17:00 vervalt de waarde van de strippenkaart.

Koffie/thee met gebak
Met de stempelkaart kunt u kiezen voor een kop koffie of thee naar keuze, met een gebakje uit ons assortiment, uitgezonderd speciale koffies en alcoholhoudende koffies.

Lunchgerecht + drankje
Met de stempelkaart kunt u kiezen uit een lunchgerecht naar keuze van de lunchkaart op de locatie waar u uw lunch nuttigt. Met uitzondering van lunchspecials en hoofdgerechten.
Drankje naar keuze, uitgezonderd cocktails en alcoholvrije cocktails.

Borrelhap + drankje
Met de stempelkaart kunt u kiezen uit twee bitterballen of twee vegan gyoza’s.
Drankje naar keuze, uitgezonderd cocktails en alcoholvrije cocktails.